zzcudaprirode.com - Popularni, popularno-znanstveni i informativni portal - Znanost, Priroda, Tehnologija, Ekologija, Meteorologija, Medicina, Obrazovanje, Zanimljivosti


ČESTITAMO DOBITNICIMA Najbolji učenici nagrađeni Oskarom znanja

E-mail Ispis PDF


Oskar znanja, najznačajnija nagrada i priznanje za postignute iznimne uspjehe u obrazovanju, kojom se već 13 godina nagrađuju najuspješniji i najizvrsniji učenici, dodijeljen je pobjednicima ovogodišnjih državnih i međunarodnih natjecanja. Na svečanosti održanoj na Ekonomskome fakultetu u Zagrebu 29. lipnja 2017. godine Oskarom znanja nagrađeno je 219 učenika koji su osvojili prvo mjesto na državnim natjecanjima i 133 učenika koji su osvojili jedno od prvih triju mjesta na međunarodnim natjecanjima. Posebnim priznanjem nagrađeni su i njihovi učitelji i nastavnici mentori.

Nagrade učenicima i mentorima uručili su ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje Jadranka Žarković-Pečenković, pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Momir Karin i predsjednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk.

Skulpture Oskar znanja koje su podijeljene nagrađenima izradili su učenici Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec u suradnji sa Srednjom školom August Šenoa u Garešnici. Talentirani učenici stigli su iz cijele Hrvatske, a u ime svih njih zahvalila se Laura Busak, učenica V. gimnazije iz Zagreba državna prvakinja na Natjecanju iz engleskoga jezika.

"Ovo priznanje pokazatelj je da se trud i rad uložen u usavršavanje vlastitih znanja, vještina i razmišljanja primjećuje i da koristi. Zanimanje za više od onoga što se od nas obično zahtjeva, postavljanjem pitanja  i primjenom odgovora i uputa intelektualno smo se izgrađivali. Ovom nagradom dobili smo potvrdu za svoja dosadašnja postignuća, ali i poticaj za budući napredak. Nastavimo raditi na uspjesima i učiti iz neuspjeh te ne dajmo budućnosti da nas plaši jer ćemo je sami izgraditi" - kazala je Laura Busak i uputila posebnu zahvalu svima koji su ih podržali na putu koje su odabrali, posebno svojim učiteljima i nastavnicima. AZOO


cudaprirode.com

PODIJELI S PRIJATELJIMAKljučne riječi: oskar znanja  učenici  obrazovanje u hrvatskoj  škola  učenje  

|| O stranici || Kontakt || Prijatelji || cudaprirode.com

Čuda Prirode koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Čuda Prirode slažete se sa korištenjem kolačića. Više o kolačićima saznajte ovdje.

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk