zzcudaprirode.com - Popularni, popularno-znanstveni i informativni portal - Znanost, Priroda, Tehnologija, Ekologija, Meteorologija, Medicina, Obrazovanje, Zanimljivosti


HVALA MAMA Najljepše izreke i citati povodom Majčinog dana

E-mail Ispis PDF

Požrtvovnost i bezuvjetna ljubav majki oduvijek je bila inspiracija. Na Majčin dan želimo pokazati mami koliko je volimo i koliko nam znači u životu. Slijede neke od najljepših izreka i citata o majkama.

"Majčinstvo - sva ljubav svijeta počinje i završava s njim" - Robert Browning.


"Majka je osoba koja, kada vidi da je ostalo samo četiri kriške pite za petero ljudi, izjavi da nikad nije voljela pitu" - Tenneva Jordan.


"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav" - Mildred B. Vermont.


"Sve što jesam i vjerujem da mogu biti, dugujem svojoj anđeoskoj majci" - Abraham Lincoln.


"Ne postoji način da budete savršena majka, a postoji milijun njih da budete dobra majka" - Jill Churchill.


"Ljubav tako moćna kao majčina uvijek ostavi svoj trag. Takva vrsta ljubavi štitit će vas vječno" - J. K. Rowling.


"Dom je tamo gdje je srce - dom koji naše noge mogu napustiti, ali srca vječno ostaju tamo" - Oliver Wendell Holmes.


"Dijete u prvim, presudnim godinama života majku doživljava kao sveobuhvatnu, snagu koja štiti i hrani. Majka je hrana, ljubav, toplina, zemlja. Kad te ona voli, znači da si živ, ukorijenjen, da si doma" - Erich Fromm.


"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" - Rajneesh.


"Obično se sve druge riječi pojavljuju u dvoje ili troje, čak ih ima na desetke i stotine primjera. Mnogo je ruža, zvijezda, zalazaka, sunca, leptira, braća i sestara, tetaka i bratića, ali je na cijelom svijetu samo jedna majka" - Kate Douglas Wiggin.


"Nikad se nemoj udati za čovjeka koji mrzi svoju majku. Na kraju će zamrziti tebe" - Jill Bennett.


>> Majčin dan u životinjskom svijetu


cudaprirode.com

PODIJELI S PRIJATELJIMAKljučne riječi: majčin dan  mama  majka  izreke  
Prev Next

|| O stranici || Kontakt || Prijatelji || cudaprirode.com

Čuda Prirode koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Čuda Prirode slažete se sa korištenjem kolačića. Više o kolačićima saznajte ovdje.

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk