zzcudaprirode.com - Popularni, popularno-znanstveni i informativni portal - Znanost, Priroda, Tehnologija, Ekologija, Meteorologija, Medicina, Obrazovanje, Zanimljivosti

Mirela Holy i dalje ne prestaje s Chemtrailsima

U emisiji Nedjeljom u 2 Mirela Holy opet je govorila o Chemtrailsima.

Prije 4 godine Mirela Holy je kao zastupnica postavila pitanje tadašnjoj premijerki Jadranki Kosor o neobičnim tragovima iza zrakoplova, koji su prema njoj chemtrailsi.

Tada je spominjala istraživanja koja tvrde da se iz tih 'čudnih oblaka' iz aviona ispuštaju bakterije koje uzrokuju upale pluća i mozga.

Voditelj emisije Aleksandar Stanković pitao ju je je li možda promijenila mišljenje od tada i je li rezultat njenog nerazumijevanja kondenzacijskih tragova bio rezultat neupućenosti.

"Mislim da je jako loša atmosfera gdje se ne daje objektivni odgovor na to pitanje zbog toga što se onda stvaraju različite teorije zavjere i mislim da je to jako štetno" - kaže Holy.

Holy su se obratili piloti

U saboru su prije 4 godine Mireli Holy dali dosta opsežan odgovor na pitanje u kojem su objasnili elementarne stvari iz meteorologije, te da je riječ o kondenzacijskim tragovima čije trajanje ovisi o uvjetima u atmosferi na tim visinama.

"Fenomen se ne može rješavati na razini Hrvatske, već se time mora baviti Europski parlament, koji se i bavio tim pitanjem" - kaže Holy.

"Postoje određene naznake, no ne postoje točna znanstvena istraživanja koja bi potvrdila takve teorije da ima nešto vezano uz geoinženjering" - spekulira Holy te dodaje da su joj se javili piloti koji navodno imaju informacije da postoje razlike između 'regularnih tragova' i chemtrailsa koji stvaraju mreže. 

Na kraju razgovora vezanog uz chemtrails komentar voditelja Aleksandra Stankovića bio je: "Dobro".

O čemu se zapravo radi pročitajte ovdje:

>> CHEMTRAILS: Kondenzacijski tragovi ili velika zavjera?


cudaprirode.com

PODIJELI S PRIJATELJIMAKljučne riječi: mirela holy  chemtrails  

Komentari 

 
#5 john nada 2014-04-26 15:57
znači holy postaje opasna po vladajuće, čim je počela difamacija.. pretpostavljam da je ovo članak napisan po nečijoj zadaći...
Citiraj
 
 
#4 Ja 2014-04-10 19:55
Ovo je link za urednike ovog portala, te ujedno dokaz o chemtrailsima i geoinženjeringu , PROBUDITE SE, PRESTANITE LAGATI SAMI SEBE I DRUGE!!!

Naziv videa: Topic of "Chemtrails" Discussed at United Nations Global Warming Session

Link: http://www.youtube.com/watch?v=3V-BGlNrxMI
Citiraj
 
 
#3 bojnik 2014-04-08 14:50
Ovaj se portal pretvara u ČUDO PRIRODE. Prvo, naučite se poštivati i ispravno titulirati ljude. Nije Mirela Holy već dr. sc. Mirela Holy. Drugo, nije dr. Holy ništa opet govorila (u smislu forsiranja pitanja kao što sugerirate) već je samo odgovorila na pitanje novinarskog "barda" Ace postavljeno isključivo da isprovocira žutilo (što je u zadnje vrijeme konstanta u Nu2). I treće, dr. Holy je više nego jasno i znanstveno pošteno konstatirala: " MISLIM DA JE JAKO LOŠA ATMOSFERA GDJE SE NE DAJE OBJEKTIVNI ODGOVOR NA TO PITANJE ZBOG TOGA ŠTO SE ONDA STVARAJU RAZLIČITE TEORIJE ZAVJERE I MISLIM DA JE TO JAKO ŠTETNO". A Vama savjet. Istražite i dajte objektivan odgovor. Članak na koji upućujete, kao i svi ostali su čista manipulacija činjenicama. To nema veze sa znanošću.
Citiraj
 
 
#2 Vigilantibus jura 2014-04-07 15:56
Zaštrašujuće je kada netko postavlja pitanja, dvoji nad stvarnošću koja nas okružuje, pa čak i kad zauzima drugačije stajalište u odnosu na svima poznate vječne istine. Mislim da pod hitno treba ljude koje dovode u pitanje naše veoma stabilno i postojano poimanje svega što jest, staviti tamo gdje im je mjesto. Kako je svima dobro poznato, znanstvene paradigme se nisu mijenjale otkad je čovjeka, i to stoga što ništa dosad nije dovedeno uspješno dovedeno u pitanje.
Citiraj
 
 
#1 Najpametniji 2014-04-06 17:16
Katastrofa. Da bar ovo nisam znao o njoj.
Citiraj
 

Komentari

Security code
Refresh

|| O stranici || Kontakt || Prijatelji || Naslovna slika: NASA || cudaprirode.com