zzcudaprirode.com - Popularni, popularno-znanstveni i informativni portal - Znanost, Priroda, Tehnologija, Ekologija, Meteorologija, Medicina, Obrazovanje, Zanimljivosti


Čuvari budućnosti: Institut Ruđer Bošković poslao poziv svima!

E-mail Ispis PDF


Otvoreni dan (ODI) Instituta je znanstveno-popularno događanja s ciljem promicanja znanosti, inovacija i znanja. Tradicionalnim sloganom ''ODI na Ruđer i upoznaj zabavnu stranu znanosti'' znanstvenici pozivaju građane da se uključe u maštovitu, kreativnu adrenalinsku znanstvenu avanturu i upoznaju sa uzbudljivom stranom znanstvenih zanimanja.

Kroz sudjelovanje u pokusima na brojnim znanstveno-istraživačkih postaja koje smo smjestili u laboratorijima na livadama, pod šatorima i u zgradama Instituta, posjetitelji imaju priliku saznati sve o najnovijim dostignućima u znanosti, kemijati uz bok znanstvenicima i upoznati se sa tajnama istraživanja koja krije naš najveći znanstveni Institut. Za sve posjetitelje i sudionike ruđerovi znanstvenici su i ove godine pripremili bogati program interaktivnih radionica, pokusa i predavanja u festivalskom ozračju na temu "Čuvari budućnosti!"

Program Otvorenih dana odvijat će se 12.5.2017. i 13.5.2017. Velikom finalu programa koji se odvija u subotu 13.5.2017. prethodit radionice za srednjoškolce 12.5.2017. Za finalno subotnje događanje za posjetitelje smo u ovogodišnjem programu predvidjeli 13 znanstveno-istraživačkih postaja koje smo smjestili u laboratorijima na livadama, pod šatorima i u zgradama Instituta, gdje će posjetitelji moći sudjelovati u interaktivnim pokusima i predavanjima, a za svoje znanje osvojiti brojne nagrade.

sklopu ovogodišnjih ODI 2017 Institut ponovno otvara svoja vrata svim zainteresiranima kako bi ih upoznao sa svojim radom i znanstvenicima. Sve aktivnosti vezane uz ODI 2017 održavat će se od 10.00 do 17.00 sati. Više informacija saznajte ovdje.


cudaprirode.com

PODIJELI S PRIJATELJIMAKljučne riječi: irb  odi  znanost u hrvatskoj  otvoreni dan  

|| O stranici || Kontakt || Prijatelji || cudaprirode.com

Čuda Prirode koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Čuda Prirode slažete se sa korištenjem kolačića. Više o kolačićima saznajte ovdje.

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk