zzcudaprirode.com - Popularni, popularno-znanstveni i informativni portal - Znanost, Priroda, Tehnologija, Ekologija, Meteorologija, Medicina, Obrazovanje, Zanimljivosti


Kvant književnosti: Bavite se znanošću, ali književnost je uvijek bila vaša velika ljubav? Imamo rješenje za vas!

E-mail Ispis PDF

Klub studenata PMF-a Ćumez objavljuje natječaj za najbolju priču i pjesmu pod nazivom 'Kvant književnosti'.

Na natječaju mogu sudjelovati svi studenti/bivši studneti i zaposlenici Prirodoslovno-matemtičkog fakulteta te mladi znanstvenici / znanstveni novaci / polaznici doktorskih studija na institutima, ukratko: ljudi usko vezani za znanost, s neobjavljenim pričama i pjesmama slobodne tematike. Dakle, pišite o čemu želite, neka vas obuzme inspiracija, od ljubavi do SF-a i paralelnih svemira i života.

Pjesme i priče pristigle redovito će se objavljivati na blog stranici, a bit će organizirano i glasovanje čitatelja koji će iste čitati. Uz glasove ocjenjivačkog povjerenstva te glasove čitatelja, najbolje priče i pjesme bit će nagrađene, a pobjednički radovi objavljeni u časopisu PMF-a. Natječaj nema ograničenja u temi; slobodno pišite o čemu god želite!

Posebna nagrada dodijelit će se priči i pjesmi koja će biti usko vezana uz znanost. Sve pjesme / priče odabrane od strane ocjenjivačkog povjerenstva biti će izvedene na recitalu na kojem će biti, uz čitanje, i svečana dodjela nagrada.

Radovi su šalju isključivo elektronskom poštom, na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript s naznakom 'Kvant književnosti' te sa šifrom i podacima o autoru (ime i prezime, adresa, broj telefona i e-mail te povezanost sa znanošću - točno navesti student kojeg odsjeka ili radno mjesto). Podaci o autoru ne moraju se s rezultatima natječaja objaviti javno, ali u mailu mora biti izražena želja za tim. Želja za anonimnošću bit će poštivana. Svaki autor može sudjelovati s maksimalno tri rada u kategoriji pjesme i tri rada u kategoriji priče (dakle, ako šaljete i priče i pjesme, moguće je poslati maksimalno šest radova).

Radovi se primaju do 26. listopada, zaključno do ponoći

Natječaj nije samo za znanstvenike ili studente s PMF-a! Sudjelovati mogu svi koji rade na institutima ili se bave znanošću kao takvom u nekim drugim institucijama! Dakle: od medicine, farmacije, kemije, fizike ili biotehnologije i svih ostalih znanstvenih polja! Također, isto pravilo vrijedi i za studente!

Rezultati najtečaja biti će objavljeni na Facebook stranici te ne blogu, a svi će dobitnici biti obaviješteni mailom.


cudaprirode.com

|| O stranici || Kontakt || Prijatelji || cudaprirode.com

Čuda Prirode koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Čuda Prirode slažete se sa korištenjem kolačića. Više o kolačićima saznajte ovdje.

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk