Čuda Prirode koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.

Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Čuda Prirode slažete se sa korištenjem kolačića.

Slažem se

>>|||

Koncentracija kolektivnog ludila oko chemtrailsa na internetu se povećava. Ako ne znate za chemtrailse - bolje, no savjet je da se upoznate jer smijeh dokazano smanjuje stres. Razno-razne internet stranice u kojima se spominje svijest, novi svjetski poredak, zavjera, apokalipsa i slično često graniče s zdravim razumom. U svijetu stara, u Hrvatskoj relativno nova zavjera su chemtrailsi. Ukratko, tragovi koje avioni iza sebe ostavljaju su zapravo kemikalije kojima nas zaprašuju i truju neke nepoznate elite.

Uzmimo da je to istina. Da nas stvarno zaprašuju iz neba. Prvo pitanje je, tko koga zaprašuje? Jesu li to 'svjetske elite'? Tko su svjetske elite, predsjednici država ili direktori multinacionalnih korporacija?

To što avioni ostavljaju iza sebe, te navodne otrovne kemikalije, pa zar se one ne rašire svuda po nebu i padaju na tlo, vode, jezera, polja, svugdje? Što ako zapuše vjetar pa zapraši Bijelu kuću? Ili sjedište tajnih organizacija? Znači oni sami sebe truju u isto vrijeme?! Piju vodu i jedu hranu s polja koja su sami zaprašili...

Drugo, zašto to ne rade isključivo po noći? Praktičnije i bolje bi bilo da to zaprašivanje sakriju od javnosti ako to rade noću kad se ne vidi. Ali NE,  to rade po danu na očigled svih.

Treće, zašto koriste avione? Pa zar nije jednostavnije dodati još nešto, neki dodatni spoj, u gorivo za automobile? Puno brže bi otrovali velik broj ljudi. Ah da, automobili ne ostavljaju trag iza sebe pa nije atraktivno za teoriju zavjere.

Priča o chemtrailsima odavno je prešla svaku granicu. Ljudi se boje voditi svoju djecu vani dok traje zaprašivanje!? Odgovornost za ovo ludilo nose svi oni portali i pojedinci koji šire paniku, a za širenje nepotrebne i neutemeljene panike vjerojatno postoji i zakonska sankcija.

 

cudaprirode.com