Čuda Prirode koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.

Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Čuda Prirode slažete se sa korištenjem kolačića.

Slažem se

>>|||

Gostujući u emisiji Explora na Radio Puli, popularizator znanosti i astronom Korado Korlević osvrnuo se i na chemtrailse. "Kondenzacijski tragovi su naravno obična vodena para. Kad bi nas netko htio efikasno trovati, najgluplje bi bilo to raditi kroz nešto što se baca iz aviona" - rekao je Korlević te dodao da, ako bi nas čak i netko htio trovati, bi to bilo puno efikasnije putem vodovoda.

"Čim netko spomene avione i kemikalije, jako je fulao priču. To je čak jedna od glupljih teorija konspiracije. Ima jako lijepih teorija konspiracije kod kojih to nešto ne možemo potvrditi, moglo bi i biti. A ovo je baš tako da nema nikakvog smisla" - zaključuje Korlević.

 

>> CHEMTRAILS: Kondenzacijski tragovi ili velika zavjera?

 

cudaprirode.com

Komentari  

+1 #1 FLOURID DJELUJE 2017-12-30 13:36
Kemtrjlovi su samo jedna od metoda negativnog djelovanja na ljudski mozak.
Za cijepivo i fluorid je dokazano.
S obzirom da se u kemtrejlovima nalazi aluminij, on je puno opasniji za mozak od primjerice žive koja se nalazi u cijepivima. Dakle, Korlević nema pojma o temi o kojoj govori. Neki bi se mogli zapitati pa koji je cilj svega toga.
Odgovor je, potpuna kontrola i smanjivanje populacije na zemlji. Pogledati video NASA DOKUMENT O DEPOPULACIJI LJUDSKE VRSTE.
Pogledati int.adresu ozbiljnih istraživača kemtrejlova.
http://www.dnevno.hr/planet-x/probudio-milijune-dokazima-u-tijeku-je-najveci-zlocin-u-povijesti-a-vi-sutite-video-905600/
Citat