Čuda Prirode koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.

Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Čuda Prirode slažete se sa korištenjem kolačića.

Slažem se

>>|||

Iz 'visokih izvora' stigla je potvrda o sastavu chemtrailsa. Po internet forumima je poznata stvar da nas netko zaprašuje uz pomoć aviona i rijeke ljudi koje su uključene u ovaj tajni projekt kodnog imena chemtrails, koje je procurilo u javnost. Chemtrailsi su, kažu upućeni u ovu problematiku i teoriju zavjere, tragovi koje ostavljaju avioni koji se kreću brzinom od oko 900 km/h, a koji sadrže razne kemikalije koje sa visine od cca. 10 kilometara (usprkos utjecajima atmosfere) padaju na točno određeni dio tla.

No, napokon je iz visokih izvora stigla potvrda od čega se uglavnom sastoje ti misteriozni avionski tragovi. Riječ je o kemikaliji dihidrogen monoksidu. Tragovi mogu biti različite duljine, debljine, širine, boje i vremena trajanja, a sada znamo i od čega se uglavnom sastoje!

Ako mislite da je dihidrogen monoksid bezazlena kemikalija, imamo članak koji će vas razuvjeriti, a potražite ga ovdje. U njemu je rečeno sve o ovoj kemikaliji, ali i o važnosti ovakvih sarkastičnih članaka. Istina je, dakle, napokon procurila u javnost!

O teoriji zavjera poznatoj kao chemtrails pročitajte ovdje.

 

cudaprirode.com