Čuda Prirode koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.

Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Čuda Prirode slažete se sa korištenjem kolačića.

Slažem se

>>|||

Popularno-znanstveni i informativni portal Čuda Prirode slavi svoj osmi rođendan. Čuda Prirode prvi put je osvanuo na internetu 22. veljače 2010. godine točno u 23:26 sati. U svojih 8 godina postojanja zabilježio je preko 3 milijuna posjeta. Portal na kojem možete pratiti vijesti iz znanosti, prirode i tehnologije na dnevnoj bazi, čitati znanstvene tekstove, kritičke osvrte na pseudoznanost, uživati u slikama prirode, biti informirani o raznim popularno-znanstvenim događajima i predavanjima, portal koji će vas privući da pročitate članke i vijesti iz znanosti koje bi na drugim mjestima zaobišli, slavi svoju osmu godinu postojanja na internetu.

Unatoč tome što znanost nažalost u medijima nije glavna tema, ipak, kada podvučemo crtu, ljude itekako zanima znanost, žele diskutirati o njoj, čitati o uspjesima liječnika, astronoma, biologa i znanstvenika koji su svoj život podredili znanosti i nastojanjima da se čovjekov život produlji i učini kvalitetnijim.

A mi ćemo nastaviti pisati o tome. Hvala što pratite portal Čuda Prirode, Znanost - ispred svega.

 

cudaprirode.com