Čuda Prirode koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.

Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Čuda Prirode slažete se sa korištenjem kolačića.

Slažem se

>>|||

Dr. Smith istaknuti je znanstvenik na području kemije s velikim međunarodnim ugledom, a na IRB-u je stalno zaposlen od 2004. godine. Na sjednici održanoj 9. studenog 2017. godine Upravno vijeće Instituta Ruđer Bošković (IRB) izabralo je dr. sc. Davida Matthewa Smitha za ravnatelja Instituta na mandatno razdoblje od četiri godine. IRB

Novom ravnatelju mandat započinje u ožujku 2018., a odluka Upravnog vijeća o imenovanju dr. Smitha donesena je nakon razmatranja mišljenja Natječajnog odbora i Znanstvenog vijeća, čemu je prethodila zajednička sjednica Znanstvenog i Upravnog vijeća Instituta te Natječajnog odbora na kojoj su dvojica kandidata 24. listopada predstavila svoje programe vođenja IRB-a.

Dr. Smith istaknuti je znanstvenik na području kemije s velikim međunarodnim ugledom koji je u dosadašnjem radu objavio 53 znanstvena članka indeksirana u bazi podataka Web of Science (WoS) citirana više od 1355 puta s H-indeksom 19. Od ožujka 2016. godine obnaša dužnost predstojnika Zavoda za fizičku kemiju (ZFK) na IRB-u, a od travnja do listopada iste godine bio je i posebni savjetnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta za istraživanje i razvoj.

 

cudaprirode.com