Čuda Prirode koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.

Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Čuda Prirode slažete se sa korištenjem kolačića.

Slažem se

>>|||

Udruga 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži', koja je registrirana sa sjedištem u Podstrani, podigla je prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu protiv predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, premijera Andreja Plenkovića i ministra Damira Krstičevića, ministra okoliša i energetike Tomislava Čorića i ravnateljice DHMZ-a Branke Ivančan Picek 'za sudioništvo u genocidu nad hrvatskim narodom i trovanja chemtrailsom!', piše Dalmacija Danas.

"Tražimo od Državnog odvjetništva da postupi po ovoj prijavi jer je u pitanju zdravlje hrvatskih građana. A da se neće stati s trovanjem građana, dokaz je ponovno trovanje chemtrailsom, koje smo 28. ožujka 2018. evidentirali, a portal ‘Istinom protiv laži’ objavio. Tražimo da se po zakonu kazni počinitelje i molimo da nas se pravovremeno obavijesti što je poduzeto protiv istih" - stoji u kaznenoj prijavi Udruge o kojoj opširnije pročitajte ovdje.

Bilo kako bilo, briga za okoliš i zdravlje ljudi zaista bi trebala biti prioritet sviju, a osobito najodgovornijih osoba u državi, međutim ta briga nikako se ne može zasnivati na znanstveno neutemeljenim osnovama, piše Dalmacija Danas. 

 

>> CHEMTRAILS: Kondenzacijski tragovi ili velika zavjera?

 

cudaprirode.com