Čuda Prirode koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.

Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Čuda Prirode slažete se sa korištenjem kolačića.

Slažem se

>>|||

Foto: NASA

Lansiranje rakete nije se dogodile u pustinji Mojave u Kalifornij. Najava u medijima kako će se lansirati raketa u svemir odjeknula je svijetom, a čovjek tvrdi da je uložio 20.000 dolara u njezinu gradnju. On, naime, vjeruje da je Zemlja ravna ploča, te da je ovo što danas učimo teorija zavjere. Raketom je to želio potvrditi, no izgleda da će malo pričekati. Live science

 

>> Ovaj čovjek izradio je raketu kako bi potvrdio svoju teoriju da je Zemlja ravna ploča. Vjerojatno će se razočarati

 

cudaprirode.com

Komentari  

+1 #1 INDOKTRINIRANI 2018-01-11 15:39
Samo neznalice VJERUJU.Onaj tko želi znati taj će ZNATI, a za tako nešto potrebno je istraživati.
Ne postoji vjerovanje u ravnu zemlju. Postoji vjerovanje u globus. Onaj tko istražuje brzo će shvatiti da je globus nemoguć, zbog mnoštva razloga. Navesti ću samo jedan pa se nadam da ću barem neke potaknuti na razmišljanje a nadam se i na istraživanje.
Kada noću gledamo PUN MJESEC koji je otprilike iznad nas, gdje se nalazi sunce.!?
Sunce bi se trebalo nalaziti otprilike na poziciji s kojega mi promatramo mjesec, ispred nas očito nije, iza nas se nalazi zemlja " planeta " dakle trebala bi se događati pomrčina a nju nemamo.! Kada p.mjesec vidimo po danu imamo još veći problem. Ovaj primjer dokazuje svu apsurdnost heliocentričnog sustava u koji mogu vjerovati samo oštećeni mozgovi.(uzrokovano cijepivom)
A to je tek početak priče o apsurdnosti globusa.!!!
Pogledati video na YouTube " KOLIKO SU DALEKO ZVEZDE "
Citat