Čuda Prirode koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.

Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Čuda Prirode slažete se sa korištenjem kolačića.

Slažem se

>>|||

Foto: NASA

S udaljenosti od 5 milijuna kilometara NASA-ina letjelica poslala nam je prekrasne fotografije Zemlje i Mjeseca. S te točke gledišta svi naši ovozemaljski problemi čine se minorni. Letjelica OSIRIS-REx je na misiji prema asteroidu Benn, što bi se trebalo dogoditi do kraja ove godine. Sonda će zatim provesti 18 mjeseci oko njegove orbite proučavajući ga, te će 2020. godine pokušati pokupiti uzorak s asteroida i vratiti se na Zemlju. NASA Science Alert

 

cudaprirode.com

Komentari  

0 #3 Poruka svim globima 2018-03-03 10:05
Čini se da su globusari toliko zaglupljeni " znanjem " pa jednostavno ne mogu uočiti da o ravnoj zemlji govore zapravo najobrazovaniji ljudi na zemlji. (Doktori,inženjeri pa čak i akademici ) Da nebi neko od poludementnih šupljoglavaca pomislio kako izmišljam neka pogleda slijedeće int.adrese.

http://hteam.org/1710-2/

https://www.youtube.com/watch?v=mcFE3CYkrq4

http://hteam.org/ravna-zemlja-100-opovrgnuta-matematika-globusa/

Svakako pogledati i serial ing.Briana Mullina
FIZIKA IZVAN GLOBUSA (YouTube)
Dakle, potpuno je jasno, globus podržavaju samo neznalice i oštečeni mozgovi.!!!
A to dokazuje i ova anketa
http://www.telegraf.rs/rezultati-ankete/2689912
Citat
-1 #2 Flatardisugovna 2018-02-27 11:26
Ne mogu vjerovati da još uvijek ima onih koji vjeruju u nekoherentne, imbecilne teorije zavjere koje su mogle proć prije 100 godina kada znanje nije bilo toliko dostupno. Svi flatardi su nakaradno neobrazovana ,jednostavna bića..
Citat
0 #1 Lažne fotografije 2018-01-20 09:16
Ne mogu vjerovati da još uvjek ima onih koji vjeruju NASA " fotografijama " koje su po tisućiti put dokazane lažnima.( CGI, kompozit ili umjetnička djela) pogledati, NASA & LROC prevara
http://hteam.org/dokaz-da-u-vakumu-svemiru-ne-mogu-sagorijevati-goriva-slagali-su-vas-kemicari/
Citat