Čuda Prirode koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.

Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Čuda Prirode slažete se sa korištenjem kolačića.

Slažem se

>>|||

Istraživanje iz 1999. godine, pod vodstvom Pek Van Andela iz nizozemske Sveučilišne bolnice u Groningenu, imalo je za cilj istražiti što se događa tijekom snošaja muškarca i žene. Video je dio studije koja se naziva 'Magnetic resonance imaging of male and female genitals during coitus and female sexual arousal' (Magnetska rezonanca muških i ženskih genitalija tijekom snošaja i seksualno uzbuđenje žene).

Magnetska reznonanca (Magnetic Resonance Imaging ili kraće MRI) je medicinska tehnika koja se koristi u radiologiji kako bi se vizualizirala unutarnja struktura tijela u detalje. MRI koristi svojstvo nuklearne magnetske rezonance, tj. magnetizira uzorak te prati orjentaciju nuklearnih magnetića u jezgrama atoma uzorka.

Iako je studija rađena u cilju znanstvenog istraživanja, na snimci se vidi seksualni odnos dviju osoba, stoga preporučamo da mlađi od 18 godina ne gledaju video.

 

 

cudaprirode.com